Möt vårt team

Marijana Budimir, licensierad fastighetsmäklare | Licens nr 156/2022

Licensierad fastighetsmäklare och examen i juridik, Marijana Budimir, från Alpha Luxe Group-byrån, Istra, Poreč

Marijana Budimir, en licensierad fastighetsmäklare och jurist med juridisk examen, har över 12 års erfarenhet inom finansindustrin.

Hennes expertområden inkluderar juridiska frågor, finansiella investeringar, fastighetsinvesteringar, den juridiska sektorn och M&A-sektorn.

Hennes expertis och djupa kunskap gör henne till en ovärderlig medlem i vårt team. Hennes akademiska prestationer kompletteras av en MBA från University of Cambridge och andra prestigefyllda program, inklusive en modul om effektivt ledarskap vid IEDC Bled, ett certifikat från Silva International, Inc., och andra liknande kvalifikationer.

Marijana leder en av grenarna i Alpha Luxe Group, där hon har utvecklat en imponerande portfölj av framgångsrika transaktioner.

Genom att tillhandahålla komplexa tjänster guidar Marijana klienter genom investeringar i fastigheter, anpassar sitt tillvägagångssätt efter deras specifika behov.

Hennes arbete är inte bara ett jobb utan ett engagemang för att skapa bestående värde för klienter.

Vi har integrerat alla kritiska aktiviteter på fastighetsmarknaden för att erbjuda kompletta tjänster på ett ställe, vilket möjliggör betydande tidsbesparingar och optimering av investeringsprocessen för att uppnå dina fastighetsmål.

För alla dina behov och frågor relaterade till fastigheter, vänd dig till Marijana Budimir, din pålitliga partner och guide.

+385 95 363 1893


Robert Budimir, verkställande direktör och licensierad fastighetsmäklare | Licens nr 196/2019

Robert Budimir, licensierad agent, Alpha Luxe Group, fastighetsexpert, från Poreč i Istrien

Med mer än ett decennium av erfarenhet inom försäljning och entreprenörskap har Robert blivit synonymt med passion, innovation och engagemang i fastighetsvärlden.

Han är engagerad i att tillhandahålla exceptionellt professionell, tålmodig och individualiserad service, och hans förmåga att kommunicera på flera språk möjliggör framgångsrika interaktioner med en mångsidig global kundkrets.

Robert leder framgångsrikt ett team inriktat på marknadsföring och fastighetsförsäljning, integrerar de senaste trenderna och teknikerna för att optimalt tillfredsställa kundbehov. Hans flexibilitet och tillgänglighet är avgörande för våra tjänsters excellens, och hans ledarskap säkerställer att varje teammedlem delar samma engagemang för förstklassig service.

Hans akademiska prestationer kompletteras av en MBA från University of Cambridge, programmering av affärsapplikationer och webbdesign vid Pro-Anima Institute, ett certifikat från Silva International, Inc., en turistguide licens, och mer.

Hans passion för att utforska nya kulturer och teknologier samt hans engagemang för kontinuerligt lärande håller honom uppdaterad med branschtrender och berikar vår företagskultur.

Vi erbjuder omfattande tjänster som sträcker sig från inledande rådgivning till slutförande av investeringar, etablerar långvariga relationer med dig och skapar långsiktigt värde för att säkerställa en premiumupplevelse inom fastigheter.

För alla dina fastighetsbehov, kontakta Robert Budimir, din pålitliga partner och guide genom fastighetsvärlden.

+385 95 363 1892