ALPHA LUXE GROUP FASTIGHETER - Din professionella partner inom fastighetsinvesteringar

Våra heltäckande tjänster kopplar samman kunder genom hela investeringsprocessen, vilket skapar bestående värde.

Vi specialiserar oss på lyxiga kroatiska fastigheter och representerar nationella och internationella kunder och investerare.

Vårt team av licensierade fastighetsmäklare, jurister, designers, marknadsföringsexperter, besiktningsmän, byggare, utvecklare, webbdesigners och webbutvecklare säkerställer frekventa, snabba, precisa och lönsamma transaktioner.

Vi arbetar enligt turnkey-konceptet, och erbjuder en komplett lösning från att hitta och värdera fastigheter till pappersarbete, avtalsslut, ägarregistrering, fastighetssäkerhet och relaterade ärenden.

På Alpha Luxe Group erbjuder vi skräddarsydda tjänster som uppfyller dina unika krav på fastighetsinvestering.

Vårt team är tillgängligt 24/7 för att erbjuda oöverträffat stöd oavsett kontorstid.

Läs mer om våra tjänster.

UPPDRAG OCH VISION

Vårt uppdrag är att vara den strategiska partnern i våra kunders fastighetsprojekt, uppnå deras mål och bevittna deras tillfredsställelse.

Vår vision är att vara navet för fastighetsförmedling, rådgivning och investeringsprojektledning, och uppnå internationellt varumärkesigenkänning genom att bidra till samhället där vi verkar.

Läs mer om våra prestationer.

Om Alpha Luxe Group: Ledande fastighetsbyrå i Istrien och Poreč

VÅRT TEAM

Alpha Luxe Group samlar experter från alla områden av fastighetsaffärer och investeringar.

Varje teammedlem är ett kritiskt element i vår existens och verksamhet, och vi utbildar oss ständigt för att hålla jämna steg med branschtrender och erbjuda den mest kompetenta tjänsten möjligt.

Träffa vårt team.

ALPHA LUXE GROUP LLC är ett handelsbolag registrerat som mellanhand hos Kroatiska Handelskammaren under registreringsnummer 96/2019, underklass UP/I-330-01/18-01/181 NUMMER 526-05-01-01-01/3-19-3.

Lita på Alpha Luxe Group för professionellt stöd i att uppnå dina fastighetsmål.

Kontakta oss idag för en personlig konsultation.

+385 52 204 933