Omfattande IT-lösningar för turistanläggningar

Alpha Luxe Group, baserad i Poreč, erbjuder ett brett utbud av IT- och webblösningar genom våra europeiska expertpartners.

Som en fastighetsspecialist breddar vi vår passion för teknik för att utrusta dina fastigheter med den senaste teknologin efter köpet.

IT-stöd för onlineförsäljning av fastigheter, Alpha Luxe Group

Våra IT-tjänster inkluderar följande:

  • Fullständig företagsdigitalisering
  • Planering och genomförande av IT-nätverk
  • Installation av IT-enheter och WiFi-nätverk
  • Optimering av nätverksprestanda
  • Konsultation och installation av videoövervakning och larmsystem
  • Installation av SAT TV och ljudteknik
  • Smart Home-systems konsultation och installation för privata bostäder, familjehotell och vandrarhem

Med expertis inom detaljerad IT-planering för kontor och gästfrihetsanläggningar erbjuder vi stöd från den initiala designen till genomförandet, inklusive inköp och underhåll av POS-system och serverinfrastruktur.

Vår marknadsföringsplanering involverar trådlösa hotspotnätverk inom hotellanläggningar, vilket hjälper till att samla in, analysera och tillämpa användardata för förbättrad försäljning. Vi utvecklar och programmerar webbplatser och mobilapplikationer samt erbjuder mobilt anslutna övervakningssystem och fjärrstyrda Smart Home-system som kan användas med Google Alexa.

Vårt teams omfattande erfarenhet, individuella kundtillvägagångssätt och engagemang för innovativa lösningar och kvalitetstjänst har positionerat oss som en pålitlig partner för dina digitala omvandlingsbehov.

Kontakta oss för expertinstallation, underhåll av IT-infrastruktur och innovativa lösningar för att förbättra din konkurrenskraft inom turismsektorn.

Ditt nöje är vår prioritet!

+385 52 204 933