Professionell videoinspelning och produktionstjänster för din fastighet

Hos Alpha Luxe Group inser vi vikten av kvalitativ marknadsföring för att uppnå snabba och effektiva försäljningar.

Därför grundade vi Istra Plakati - en heltäckande marknadsföringsbyrå som erbjuder kreativ design, ljud- och videoproduktion samt uthyrning av reklam- och medieutrymme.

Våra tjänster möter ett brett spektrum av marknadsföringsbehov till rimliga priser.

För mer information om vårt erbjudande och omfattande reklamutrymmesalternativ, vänligen besök Istra Plakati.

Professionell fastighetsfotografering, Alpha Luxe Group Poreč

En av våra specialtjänster är produktion av attraktiva, högupplösta videor av din fastighets interiör, exteriör och omgivningar från mark- eller luftnivå.

Med vår exklusiva presentation och kvalitativ annonsering kan du förvandla din fastighet till ett varumärke och påtagligt öka chanserna för en snabb och effektiv försäljning. Istra Plakati använder toppmodern utrustning för att säkerställa att din videoinspelning och produktion uppfyller de högsta standarderna.

Vårt team av experter kommer att samarbeta med dig för att skapa en övertygande video som framhäver din fastighets bästa egenskaper och fångar potentiella köpares uppmärksamhet.

Förvandla din fastighet till ett övertygande varumärke med Alpha Luxe Groups professionella videoinspelning och produktionstjänster.

Kontakta oss idag för en förbättrad marknadsföringsupplevelse som ökar sannolikheten för snabba och effektiva försäljningar.

+385 52 204 933