Vårt professionella erkännande och utmärkelser

På Alpha Luxe Group är vi stolta medlemmar av flera professionella organisationer, inklusive:

  1. Den professionella gruppen av fastighetsmäklare
  2. Föreningen av Fastighetsbyråer vid Kroatiens Handelskammare
  3. Kroatiens nationella kommitté av Internationella handelskammaren - ICC Kroatien

Som undertecknare av Kodex för bästa praxis och affärsetik inom fastighetsförmedlingstjänster och affärsregler för fastighetsmäklare är vi engagerade i att upprätthålla de högsta standarderna av professionalitet och etiskt beteende inom vår bransch.

Vårt engagemang för excellens har erkänts med många utmärkelser och beröm, inklusive:

Certifikat från Alpha Luxe Group, bevis på tjänstekvalitet inom fastigheter

Company Wall business

AA+ Kreditvärdighetscertifikat

Vi har uppnått en av de bästa kreditbetygen och fick ett certifikat för kreditexcellens. Detta certifikat bekräftar att vi uppfyller alla kriterier och hör till toppen av kreditvärdighetsexcellens.

Prisbelönta Alpha Luxe Group på International Property Awards

International Property Awards

Internationella fastighetsutmärkelser

Vårt företag har erkänts för excellens inom fastighets- och fastighetsindustrin med en Internationell Fastighetsutmärkelse. Denna prestigefyllda utmärkelse är ett världsberömt tecken på excellens, och vi är stolta över att ha mottagit den.

Alpha Luxe Group Fastigheter, mottagare av Lifestyle Luxury Award 2020, excellens i Istrien

Luxury Lifestyle

Luxury Lifestyle Awards

Vi har utmärkt oss som en av Kroatiens bästa lyxiga fastighetsmäklare, erkända för vårt fläckfria rykte, professionella prestation och hantverk.

Lux Life Magazine pris 2021 för Alpha Luxe, ledande inom lyxiga fastigheter

Lux Life Magazine

Ledare i lyxutmärkelser av Lux Life Magazine

Vi har blivit utnämnda till bästa lyxiga kommersiella fastighetsbyrå i Kroatien tack vare vårt unika tillvägagångssätt för lyxiga fastigheter och vår en-stop-shop-modell för privata köpares fastighetsinvesterare i Kroatien, Europa och bortom.

Alpha Luxe Group, vinnare av Corporate LiveWire Croatia 2021/2022 inom fastigheter

Corporate Livewire

Corporate Livewire Prestige Awards

Vi har blivit utnämnda till lyxiga fastighetsbyråns agentur för året 2021/22. Domarna berömde oss för vårt innovativa och effektiva sätt att hjälpa inhemska och internationella investerare att köpa fastigheter i Kroatien.

Alpha Luxe Group bland Bellevue Best Property Agents 2023, elitbyråer

Bellevue

Bellevue's Bästa Fastighetsagenter 2023

Alpha Luxe Group hedras med den prestigefyllda utmärkelsen Bellevue Bästa Fastighetsagenter, vilket förstärker vårt engagemang för överlägsna fastighetstjänster i Kroatien. Erkända för vår exceptionella service och djupa marknadskunskap står vi i branschens framkant och säkerställer optimala lösningar för våra klienter.

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster och investerar i den senaste tekniken för att bättre betjäna våra kunder. På Alpha Luxe Group är vi engagerade i att leverera exceptionell kundservice och överträffa förväntningarna på varje steg.

Låt oss hjälpa dig att hitta fastigheten av dina drömmar och göra din fastighetsresa till en stressfri och trevlig upplevelse.

Link

Anslut dig till Alpha Luxe Group, en flerfaldigt prisbelönt lyxig fastighetsbyrå i Kroatien, och upplev vårt oöverträffade engagemang för kundtillfredsställelse och branschexcellens. Din drömfastighet väntar på dig.

+385 52 204 933