Hitta din perfekta fastighet med Alpha Luxe Group

Letar du efter en pålitlig och trovärdig fastighetsbyrå i Kroatien? Sök inte längre än Alpha Luxe Group. Vi förstår att köpa eller sälja en fastighet är en av de största investeringarna i livet, varför vi tillhandahåller kunniga och erfarna proffs som vägleder dig genom processen.

  • Att sälja din fastighet på egen hand kan resultera i långsamma och misslyckade försäljningar. Genom att anlita vår byrå drar du nytta av vår pool av potentiella köpare som letar efter en fastighet som din. Vi tillhandahåller också fullständig kontroll av dokumentation och förberedelse av fastigheten, marknadsvärdering, rådgivning, juridisk säkerhet och administration.
  • Om du köper en fastighet behöver du kunskap om juridiska regler, byggprofession, arkitektur, energieffektivitet och administrativa förfaranden för att fatta det optimala beslutet. Utan denna information kan du drabbas av onödiga kostnader och svårigheter att genomföra transaktionen. Genom att anlita vår byrå kan du lita på att vi tillhandahåller kvalitativa och säkra tjänster, inklusive konsultation, visning och urval av fastigheter, advokatledd hantering, dokumentförberedelse och förhandling av det bästa möjliga priset.

Hos Alpha Luxe Group erbjuder vi ett skräddarsytt tillvägagångssätt för varje kunds behov, oavsett om du är en utländsk eller kroatisk medborgare.

Fördelar med att anlita Alpha Luxe Group, fastighetsexperter i Istrien

Vi erbjuder köpare bonustjänster som:

  • reglering av fastighetens juridiska status
  • analys av markanvändning
  • hantering av due diligence och företagsvärdering
  • organisering av professionellt fastighetsunderhåll
  • förberedande av besiktningstjänster
  • tillsyn av fastighetens energicertifiering och skötsel av
  • arkitekt- och byggtjänster

Välj Alpha Luxe Group, din pålitliga kroatiska fastighetsmäklare, engagerad i att hitta den idealiska fastigheten som matchar din livsstil, budget och önskemål.

Som en komplett fastighetslösning hanterar vi alla aspekter av din fastighetstransaktion, vilket ger ett snabbare och säkrare sätt att hitta din drömfastighet än att söka ensam. Upptäck mer om våra tjänster.

Tveka inte att kontakta oss idag för hjälp att hitta din perfekta fastighet!

+385 52 204 933