Varför välja Alpha Luxe Group för dina fastighetsbehov?

Varför välja Alpha Luxe Group? Din pålitliga fastighetspartner i Poreč
  • Komplett lösning för alla dina fastighetsbehov.
  • Vi är engagerade i våra transaktioners integritet, tydlighet och transparens.
  • Vårt personliga tillvägagångssätt och partnerskap hjälper dig att förverkliga dina fastighetsprojekt.
  • Erfaret team av experter och entusiaster dedikerade till kundnöjdhet.
  • Garanterad säkerhet vid köp och försäljning av fastigheter.
  • Kontinuerlig investering i marknadsföring och SEO för att förbättra vår online närvaro och nå fler kunder.
  • Bred annonseringsräckvidd på relevanta portaler och sociala medieplattformar.
  • Använder toppmodern utrustning, teknologi och design för att visa din fastighet.
  • Inga exklusiva placeringar endast genom Alpha Luxe, vilket ger kunderna frihet att välja.
  • Vi förbättrar oss kontinuerligt och håller oss uppdaterade med de senaste trenderna för att erbjuda värdefulla och ambitiösa professionella tjänster. Hos Alpha Luxe Group erbjuder vi exceptionellt stöd och konsultationstjänster för att hjälpa dig förbereda din fastighet för försäljning. Vår expertis täcker kommersiella, bostads- och industriella fastigheter, hotell och företag. Vi har omfattande kunskap, erfarenhet och insikt i fastighetsmarknaden, vilket gör att vi kan erbjuda korrekta fastighetsvärderingar.

Vår kompletta dokumentationsanalys och rådgivningstjänster, kombinerade med vår marknadsvärdering av fastigheten, ger dig den juridiska säkerheten och omfattande administrationsvård du behöver för att fatta välgrundade beslut. Våra professionella fastighetsfoton och videoupptagningar visar din fastighet i bästa möjliga ljus, lockar potentiella köpare och hjälper dig att uppnå bästa möjliga pris. Vi annonserar också din fastighet på alla relevanta inhemska och utländska portaler och erbjuder den till potentiella köpare från vår byrås portfölj. Som en komplett lösningstjänst erbjuder vi personligt stöd och en fastighetsportfölj till varje kund. Vår juridiska avdelning, specialiserad på fastighets-, kommersiell- och bolagsrätt, löser alla juridiska frågor, från bok-fastighet verifiering av fastigheten till inlämning av nödvändiga dokument för ägarregistrering.

Om du är intresserad av markinvestering, renovering eller ombyggnad av en viss fastighet, byggande eller uppgradering av den för privata eller affärsändamål, kan vi hjälpa dig. Vi hittar en fastighet som uppfyller dina behov och intressen, analyserar fastighetens juridiska status, organiserar insamling av alla nödvändiga tillstånd, hjälper dig att välja en kvalitetsarkitekt och byggentreprenör, koordinerar genomförbarhetsstudien och investeringsstudien, och analyserar finansieringsmöjligheter.

Vårt nätverk och expertis har förenat många köpare, utvecklare, företagsägare, privatpersoner och stora företag. Vi har mottagit många remisser som har ökat vår kundbas genom förtroende, vilket har vuxit stadigt sedan vår start. Förutom traditionella betalningsmetoder är Alpha Luxe Group den första byrån i Kroatien som integrerar kryptovaluta-betalningar i sitt erbjudande, vilket gör att vi kan bli en del av den globala krypto-gemenskapen och diktat trender inom turism, fastigheter och marknadsföringstjänster. Denna möjlighet medför stora fördelar för våra kunder, eftersom de kan betala med kryptovaluta, omvandlat till euro vid betalningstillfället.

Det finns heller ingen risk för valutakursdifferenser, eftersom kryptovaluta till euro konverteras inom 15 minuter från kundbetalningen.

Vi samarbetar med det bästa mäklarföretaget i Kroatien och ett av de ledande mäklarföretagen i Europeiska Unionen, Electrocoin, för att möjliggöra enkel, laglig och professionell handel med kryptovalutor. Vår partner följer fullt ut alla relevanta regelverk i Republiken Kroatien. Dess juridiska team arbetar kontinuerligt med att etablera juridiska ramar och skapa förbindelser med reglerande organ i Republiken Kroatien.

Lär dig mer om våra tjänster.

Låt din fastighet bli ett varumärke med vår exklusiva presentation och kvalitetsannonsering, vilket multiplicerar dina chanser att sälja den snabbt och effektivt. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina fastighetsmål.

+385 52 204 933