Certifierade arkitekter för energieffektiva designlösningar

Arkitektur är avgörande inom fastighetsbranschen, vare sig det gäller att sälja, köpa eller bygga fastigheter.

Till exempel, om du vill sälja din fastighet snabbt, är det lämpligt att engagera en arkitekt för att förbereda en projektösning som lyfter fram fastighetens fördelar och potential för potentiella köpare.

Å andra sidan, vid köp kan en arkitekt hjälpa dig att förvandla en olämplig fastighet till din drömfastighet, och ge dig en klar bild av om fastigheten kan anpassas till dina specifika krav och projektets uppskattade pris.

Om du vill bygga en modern, hållbar fastighet som uppfyller dina behov och livsstil, specialiserar sig vårt team av certifierade arkitekter och medarbetare på byggnadsdesign enligt de högsta energieffektivitetsstandarderna.

Våra arkitekter har ett certifikat för passiv konstruktion (Certified Passive House Designer) och rik erfarenhet inom bostadsarkitektur.

Vi kombinerar modern bostad och hållbart byggande, med utgångspunkt i vår regions arkitektoniska tradition, för att erbjuda en unik och funktionell designlösning.

Arkitekttjänster vid köp av fastigheter, Alpha Luxe Group, Poreč

Våra arkitekturtjänster inkluderar:

 1. Arkitektonisk rådgivning
 2. Förstudie av rumsliga möjligheter
 3. Konceptlösningar och projekt
 4. Huvudprojekt
 5. Genomförandeprojekt
 6. Inredningsprojekt
 7. 3D fotorealistiska visualiseringar
 8. 3D genomgång av utrymmet
 9. Isolationsstudier
 10. Byggnadsfysikprojekt
 11. Professionell och designövervakning
 12. Kostnadsuppskattningar för alla yrken

Vår tvärvetenskapliga och integrerade strategi använder alla de yrken som krävs för att skapa en kvalitativ projektösning. Dessutom närmar vi oss varje projekt individuellt och är mycket känsliga för naturen och befintlig konstruktion.

Vi är också pionjärer inom området BIM-teknologi i Kroatien (Building Information Modeling), vilket möjliggör samarbete av alla deltagare i konstruktionen av en virtuell modell, vilket underlättar processen för design, byggande och professionell och planeringsövervakning.

Genom 3D-visualiseringar kan du skapa ett igenkännbart arkitektoniskt koncept med arkitekten i "realtid" och på så sätt bättre positionera din fastighet på marknaden.

Din fastighets potential är gränslös med rätt arkitektonisk design.

Genom våra innovativa lösningar och erfarna expertis säkerställer Alpha Luxe Group omvandlingen av din fastighet till ett hållbart, modernt och estetiskt tilltalande utrymme.

Kontakta oss idag, och låt oss höja din fastighetsupplevelse.

+385 52 204 933