Omfattande tjänster för att sälja din fastighet

Sälj din fastighet med Alpha Luxe Group: Experttips och stöd i Poreč

På Alpha Luxe Group förstår vi att sälja din fastighet kan vara en komplex process som kräver noggrann uppmärksamhet och expertis.

Därför erbjuder vi omfattande tjänster för att hjälpa dig sälja din fastighet snabbt och effektivt till bästa möjliga pris.

Vi specialiserar oss på fastigheter i Istria, Kroatien och våra tjänster är optimerade för att tillgodose klienter från europeiska länder.

Här är de huvudtjänster vi erbjuder för försäljning av din fastighet:

 1. Råd inför försäljning: Vi ger råd om hur du förbereder din fastighet för försäljning, så att den presenteras på bästa möjliga sätt för att locka potentiella köpare.
 2. Granskning av juridiska dokument: Vårt team av experter kommer att granska din fastighets juridiska dokumentation och ge juridisk rådgivning om det uppstår behov att lösa eventuella rättsliga problem under försäljningsprocessen.
 3. Professionell fastighetsfotografering: Vi erbjuder professionella fotograferingstjänster för att lyfta fram din fastighets bästa egenskaper och locka potentiella köpare.
 4. Fastighetsvärdering: Våra mäklare kommer att ge en omfattande värdering av din fastighet för att hjälpa dig bestämma bästa säljpris.
 5. Reklam på relevanta portaler: Vi kommer att marknadsföra din fastighet på alla lämpliga inhemskt och internationella portaler för att nå en bredare målgrupp av potentiella köpare.
 6. Erbjudande till potentiella köpare: Vi kommer att presentera din fastighet för potentiella köpare från vår kundbas och ordna fastighetsvisningar så att de kan föreställa sig boendet.
 7. Juridiskt och administrativt stöd: Vi erbjuder juridiskt och administrativt stöd genom hela försäljningsprocessen, inklusive förberedelse av föravtal, avtal, och tabellära dokument.

Utöver dessa huvudtjänster erbjuder vi ett utbud av kompletterande tjänster för att hjälpa dig sälja din fastighet på ett mer effektivt sätt.

Dessa tjänster inkluderar:

 1. Fastighets juridiska status reglering: Vi hjälper dig att lösa eventuella juridiska problem som kan uppstå under försäljningsprocessen.
 2. Fastighetsvärdering av certifierade värderingsmän: Vi tillhandahåller en värdering av din fastighet av certifierade värderingsmän för att säkerställa att den är korrekt prissatt.
 3. Markanvändningsanalys: Vi analyserar markanvändningen för att hjälpa dig förstå fastighetens potential.
 4. Företagsundersökningar och värdering för försäljning: Vid försäljning av ett företag erbjuder vi en djupgående undersökning och värdering av företaget.
 5. Professionell fastighetsstädning: Vi erbjuder professionella städtjänster för att säkerställa att din fastighet är i toppskick innan potentiella köpare anländer.
 6. Professionell fastighetsvideofilmning: Vi tillhandahåller professionella videofilmningstjänster för att hjälpa dig att visa upp din fastighets egenskaper.
 7. Energicertifiering av fastigheter: Vi hjälper dig att erhålla en energicertifiering för din fastighet, vilket kan öka dess värde.
 8. Arkitektoniska och byggtjänster: Vi erbjuder arkitektoniska och byggtjänster för att hjälpa dig göra nödvändiga reparationer eller uppgraderingar på din fastighet.
 9. Geodetiska tjänster: Vi erbjuder geodetiska tjänster för att hjälpa dig att förstå fastighetens gränser och mått.
 10. Mindre reparations- och hantverkstjänster: Vi tillhandahåller mindre reparations tjänster för att säkerställa att din fastighet är i toppskick för potentiella köpare.

Dra nytta av expertisen och de omfattande tjänsterna hos Alpha Luxe Group Fastigheter för att framgångsrikt navigera genom din fastighetsförsäljning.

Kontakta oss idag och upplev den sömlösa, effektiva och givande fastighetsaffär du förtjänar.

+385 52 204 933